Az Adler

Az Adler panziónak és étteremnak helyet adó 19. századi, egykori borospincés présházból átalakított épület Budaörs óvárosában, sétatávolságra a Templom tértől található.

A családias légkörű panzióban 25 szoba található, melyből a legtöbb kétágyas, de három- illetve négyágyas szobákat is tudunk vendégeink igényei szerint biztosítani. Minden szobához fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, a szobákban TV, rádió és telefon található.

A panzió épületének földszintjén található éttermünkben a magyar konyha remekei, de a modern gasztronómia különlegességei is megtalálhatóak. Az étteremhez hangulatos borospince is tartozik.

A panzió kertjében éjszakára zárt gépkocsiparkoló áll vendégeink rendelkezésére.

Tavasztól késő őszig fedett grillterasz üzemel panziónk kertjében, amely grillspecialitásaival rosszabb idő esetén is kellemes időtöltést és gazdag kulináris élményeket nyújt vendégeinknek.

A mai Budaörs a főváros, Budapest nyugati kapujaként számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódást, természetjárást, vásárlást kedvelők számára. Ezért panziónkat fekvése miatt ajánljuk azoknak a turistáknak és üzletembereknek egyaránt, akik nem a nagyváros zajában, forgatagában kívánnak megszállni, hanem nyugodt, jó levegőjű, csendes, családias kisvárosi környezetben, de mégis a főváros közelségében keresnek szálláslehetőséget.

A családi tulajdonban és működtetésben lévő Adler panzió és étterem a nevét a 2. világháború előtti közkedvelt német autómárkáról, az ADLER-ről kapta. A két család több ilyen márkájú autóval is rendelkezik, melyek a helyszínen megtekinthetők. A különféle veterán autós versenyeken nyert díjak éttermünket díszítik, a falakon e márkával kapcsolatos korabeli leírások, újságcikkek találhatók, olvashatók.