panzió

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy panziónk csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhat, kivéve az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyeket.

Megértésüket köszönjük!

Az Adler panziónak helyet adó 19. századi, egykori borospincés présházból átalakított épület Budaörs óvárosában, sétatávolságra található a Templom tértől.

A családias légkörű panziónkban 25 szoba van, melyből a legtöbb kétágyas, de három- illetve négyágyas szobákat is tudunk vendégeink igényei szerint biztosítani. Minden szobához fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, a szobákban TV, rádió és telefon található. A panzió kertjében éjszakára zárt gépkocsiparkoló áll vendégeink rendelkezésére.

A panzió épületének földszintjén étterem működik, ahol a magyar konyha remekei, de a modern gasztronómia különlegességei is megtalálhatóak. Az étteremhez hangulatos borospince is tartozik. Tavasztól késő őszig fedett grillterasz üzemel a kertben, amely grillspecialitásaival rosszabb idő esetén is kellemes időtöltést és gazdag kulináris élményeket nyújt vendégeinknek.

A mai Budaörs, a főváros, Budapest nyugati kapujaként számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódást, természetjárást, vásárlást kedvelők számára. Ezért panziónkat fekvése miatt ajánljuk azoknak a turistáknak és üzletembereknek egyaránt, akik nem a nagyváros forgatagában kívánnak megszállni, hanem csendes, kisvárosi környezetben, de mégis a főváros közelségében keresnek szálláslehetőséget.

A családi tulajdonban és működtetésben lévő Adler panzió és étterem a nevét a 2. világháború előtti közkedvelt német autómárkáról, az ADLER-ről kapta. A két család több ilyen márkájú autóval is rendelkezik, melyek a helyszínen különleges alkalmakkor megtekinthetők. Éttermünket díszítik a különféle veterán autós versenyeken nyert díjaink és e márkával kapcsolatos korabeli leírások, újságcikkek.